belettering

Uw partner voor autobelettering

 

Wilt u uw bedrijf laten opvallen? Kies dan voor autobelettering. Het is één van de beste manieren om reclame te maken voor uw bedrijf. Maak daarom van uw auto een visitekaartje en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. Wij verzorgen voor u het gehele proces; ontwerp, productie en plaatsing en dat allemaal op één locatie.

 

Met autobelettering valt u op

In onze eigen studio maken we de meest creatieve ontwerpen voor autobelettering. In het ontwerpproces houden we rekening met uw wensen, de vormen van de auto en de huisstijl. Zodra het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan we het ontwerp produceren. Vervolgens komt u langs met uw auto of auto’s en plaatsen wij het ontwerp. Met de verschillende foliesoorten die wij gebruiken, zorgen we voor de juiste touch.

Doen wij alleen auto’s beletteren? Nee, u kunt bij ons ook terecht voor het beletteren van vrachtwagens, bestelbussen en zelfs boten. Voor ons geen enkel probleem.

 

Van autobelettering tot carwrapping

Autobelettering voor uw bedrijfwagen of complete wagenpark is voor ons geen probleem. Door onze ruime ervaring weten wij hoe we zo efficiënt mogelijk moeten werken. Wij beschikken over een grote werkplaats in Veenendaal, waardoor wij meerdere auto’s tegelijk kunnen beletteren.

Wilt u verder gaan dan autobelettering?  Dan is carwrapping– het compleet ‘inpakken’ van uw auto met folie – ook mogelijk. U creërt dan meer dan een groots effect. Bent u overtuigd? Maak een afspraak met ons. Stuur een e-mail naar info@reprostudioschoeman.nl of bel direct naar
0318 – 506 712.