KLEDING BEDRUKKEN

Bedrijfskleding bedrukken bij Repro Studio Schoeman

 

Laat de werkkleding of bedrijfskleding bedrukken door Repro Studio Schoeman en uw personeel loopt er netjes en representatief bij. Bovendien zorgt het voor herkenbaarheid van uw bedrijf en geeft het een professionele uitstraling. Wij kunnen onder andere t-shirts, polo’s, jassen en broeken bedrukken met het logo van uw bedrijf, maar ook een naam of slogan op de bedrijfskleding bedrukken is geen enkel probleem.

 

Enkele mogelijkheden waar u aan kunt denken voor het bedrukken van uw bedrijfskleding:

  • Bedrijfsnaam, bedrijfslogo of slogan
  • Telefoonnummer van het bedrijf
  • Domeinnaam van uw bedrijfswebsite

 

Maak reclame met uw bedrukte bedrijfskleding

Laat uw bedrijf opvallen en maak reclame met bedrukte bedrijfskleding. Wanneer uw werknemers in bedrukte bedrijfskleding lopen, zorgen ze ook voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarom komen ook sportteams naar ons toe om hun shirts, broeken, sokken en tassen te laten bedrukken.

 

Bedrijfskleding bedrukken? Kom naar Repro Studio Schoeman

Voor het bedrukken van bedrijfskleding bent u van harte welkom bij onze studio. Wij bedrukken bedrijfskleding voor diverse sectoren, zoals horeca, bouw en gezondheidszorg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen zowel het ontwerp als de bedrukking voor u doen.