Geef uw auto een totaal ander uiterlijk met carwrapping

 

Wilt u uw auto uniek en stijvol maken? Dan is Repro Studio Schoeman de partij die u zoekt. Met carwrapping geeft u uw auto een totaal ander uiterlijk. Van een stoere matte uitstraling tot een opvallende folie in diverse kleuren. Er zijn diverse mogelijkheden om uw auto om te toveren.

 

Wat is carwrapping en hoe werkt het?

Carwrapping is letterlijk vertaald het inpakken van een auto. Het is een populaire techniek die wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een promotie- of reclame object. Met carwrapping kunnen we een auto helemaal stylen zoals u wilt. Wij zijn al jaren gespecialiseerd is het stylen van voertuigen en carwrapping is iets wat bij ons in de vingers zit.

 

Het hoogwaardige folie zorgt niet alleen voor een totaal nieuw uiterlijk van uw auto, maar dient ook als beschermlaag. De levensduur bedraag circa vijf tot zeven jaar. Heeft u uw auto een nieuw design gegeven, dan dient u dit door te geven aan de RDW.

 

Promotioneel carwrapping

Het is ook mogelijk om auto’s voor promotionele doeleinden te wrappen. We kunnen elk voertuig stylen voor een tijdelijke actie. We gebruiken dan een folie die minder sterk hecht en er dus gemakkelijker af te halen is, zodra de promo ten einde is.

 

Geef uw auto een unieke uitstraling

Voorzie uw auto van een carbonlook, sport striping of een slangenprint. Of laat een wrap volledig naar eigen design door ons aanbrengen op uw auto. Het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u graag een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem contactmet ons op.