Huisstijl laten ontwerpen

 

Wilt u uw huisstijl laten ontwerpen door een professioneel grafisch bureau? Zoek dat niet verder, want Repro Studio Schoeman helpt u graag. Bent u een startende ondernemer, dan heeft u een logo nodig dat past bij de identiteit van uw bedrijf. Maar daarnaast wilt u ook dat uw doelgroep zich u herinnert als ze graag met u een afspraak willen maken. Een visitekaartje is dan handig! Wilt u als bedrijf een complete restyling van de huisstijl, dan is het fijn dat u dat kunt uitbesteden aan een professioneel bureau. Bent u al overtuigd, maak dan een afspraak met ons.

 

Huisstijl laten ontwerpen; hoe gaan wij te werk?

  1. Samen gaan we om de tafel zitten met een lekkere kop koffie. We bespreken samen met u uw wensen en eisen. We starten in eerste instantie met het logo. We gaan het hebben over de kleuren, stijl, doelgroep, etc. Heeft u al een logo, dan bespreken we direct de wensen en eisen wat betreft het visitekaartje, briefpapier en / of envelop.
  2. In het geval het logo nog ontwikkeld moet worden, maken we een aantal designs en leggen deze aan uw voor. U kiest uw favoriete ontwerp en vervolgens gaan we deze finetunen. Zodra u tevreden bent, leveren we u het eindresultaat op.
  3. Vanuit het logo ontwerpen we het visitekaartje, briefpapier en / of envelop. We leggen u enkele ontwerpen voor en u kiest uw favoriet. Daarna gaan we finetunen en heeft u uiteindelijk een complete huisstijl, die helemaal voldoet aan uw wensen.

 

Wilt u ook direct het drukwerk regelen? Wij pakken het voor u op, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Huisstijl laten maken door Repro Studio Schoeman

Wilt u een nieuwe huisstijl laten ontwerpen, dan kunt u bij ons terecht. Maar wij doen meer. Denk onder andere aan autobelettering,carwrapping,buitenreclameen het bedrukken van bedrijfskleding. Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van communicatie-uitingen. Wilt u graag een afspraak maken? Neem contactmet ons op.