Logo laten maken

 

Wilt u uw logo laten maken door een professioneel grafisch bureau? Dan hoeft u niet verder te zoeken; Repro Studio Schoeman staat voor u klaar. Bent u een startende ondernemer, dan heeft u een logo nodig die past bij de identiteit van uw bedrijf en uw doelgroep aanspreekt. Wij denken daarin met u mee. Is uw logo toe aan een restyling, dan kunnen wij u daar zeker bij helpen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Twijfel niet en maak een afspraak met ons.

 

Bedrijfslogo laten maken; hoe gaan wij te werk?

  1. Samen gaan we om de tafel zitten met een lekkere kop koffie. In dit gesprek bespreken we uw wensen en eisen wat betreft het nieuwe logo. Denk hierbij aan de kleuren, stijl, doelgroep, USP’s, onderscheidend vermogen, etc.
  2. Vervolgens gaan we met deze input aan de slag om de eerste ontwerpen te maken van uw nieuwe logo. U ontvangt van onze enkele logo’s en deze bespreken we met elkaar. Daarna kiest u uw favoriete ontwerp.
  3. Nadat u uw favoriete ontwerp heeft gekozen, gaan we uw nieuwe logo verder finetunen aan de hand van uw feedback, zodat het perfect past bij uw wensen. We stoppen niet eerder dan dat u tevreden bent over het nieuwe logo. Het bepaalt immers de identiteit van uw bedrijf.
  4. Nadat het logo helemaal klaar is, ontvangt u het in alle gewenste bestandsformaten, zoals JPG, PNG, PDF en EPS.

 

“Een bedrijfslogo laten maken is voor elke ondernemer essentieel; het bepaalt de identiteit van uw bedrijf”

 

Ook voor uw huisstijl

Wilt u naast het logo ook direct het visitekaartje, briefpapier en / of envelopdoor ons laten maken? Geen probleem. Wij pakken in één keer door. Ook voor drukwerk zijn wij uw partner.

 

Logo laten maken door Repro Studio Schoeman

Wilt u een nieuw logo laten maken, dan kunt u bij ons terecht. Maar wij doen meer. Denk onder andere aan autobelettering,carwrapping,buitenreclameen het bedrukken van bedrijfskleding. Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van communicatie-uitingen. Wilt u graag een afspraak maken? Neem contactmet ons op.